PlayAlive – firmaet bag e-Wall

PlayAlive har siden 2008 skabt innovative og moderne løsninger med fokus på bevægelse og interaktion med brugeren. Idéen til at kombinere elektronik med legeprodukter kommer fra medarbejdernes mange års erfaring med leg og udvikling, koblet med en stor kærlighed til elektronik og teknologi. PlayAlives interaktive teknologi findes på legepladser i det meste af verden, bl.a. Australien, USA, Asien og det meste af Europa.

I 2015 lancerede PlayAlive den banebrydende e-Wall, som har til mål at integrere bevægelse i undervisningen.
e-Wall findes allerede nu på mere end 30 steder i hele Danmark. e-Wall er primært opsat på skoler, men findes også på moderne legepladser og i en række institutioner.

I 2006, mens teknologien stadig var under udvikling, vandt PlayAlives unikke, teknologisk platform Ingeniørens Produktpris med begrundelsen “Kreative kombinationer af børn, leg og teknik er noget, vi fra Danmark kan tilføre verden. Her er det gjort udsædvanligt: I stedet for at aktivere børn foran computerskærmen, bringes teknikken ind i legen på legepladsen”.

om os billede

 

Medarbejdere

Claus R. Thomsen (Leder og medejer af PlayAlive)
Claus er oprindeligt økonomiuddannet Cand.Merc. fra Aarhus Universitet. Han har 17 års erfaring fra LEGO, hvor han primært arbejdede med internationalt salg. I dag holder han styr på PlayAlive og sikrer virksomhedens strategiske udvikling. Det gør han bl.a. gennem gode strategier og et solidt samarbejde med leverandører og forhandlere.

Ole H. Clausen (Salgs & Marketingansvarlig)
Ole er uddannet som Cand. Merc fra Aarhus Universitet, men modsat Claus har Ole haft fokus på salg og marketing. Til daglig er Ole ham med kontakt og støtte til vores 12 danske og udenlandske forhandlere. Det gør han bl.a. ved at udarbejde lækkert salgsmateriale og “kom godt i gang”-guides. Når du har købt en e-Wall er det med stor sandsynlighed også Ole som kommer ud og hjælper dig i gang med at bruge den.

Lau Kierstein (Forskning, innovation og kvalitet)
Lau er uddannet radiomekaniker og ingeniør. Med 4 år som ledende udvikler i LEGO og 6 år med eget teknologifirma er det ikke nogen skam at kalde Lau for lidt af en ekspert.
Derfor er det også Lau som sikrer at e-Wall og Playalives andre produkter altid lever op til den højeste standard inden for innovation og kvalitet.

Dennis Schousboe (support, samt implementering af kundetilpasssede løsninger)
Dennis er uddannet elektronikfagteknikker & It teknolog med speciale i elektronik. I PlayAlive er Dennis ham, som sørger for at uventede tekniske problemer bliver løst, samt sørger for at din tilpassede løsning bliver implementeret gnidningsfrit.